Skotfoss bruk
Her har jeg veldig liten kunnskap om hva som er bra og ikke, så jeg tar gjerne imot kommentarer på dette !
(er klar over ''flekk'' opp i venstre hjørne !)
Utstyr
  • Nikon Nikon f90x
  • Tamron 28-200 3.8-5.6 objektiv
  • Brennvidde200mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger131
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_15473} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tom N.

Har veldig sansen for slike bilder som kanskje kan gå under kategorien ''forfall''. Komposisjonsmessig er det sikkert vel 1 million variasjonsmuligheter på dette stedet, og du hadde sikkert muligheten til å utforke dem fordi motivet er der så lenge du vil. (lyset er noe annet...)
Sikkert mange andre spennende vinkler å forsøke. Dette bildet er jo hyggelig å se på, men det ''sitter'' liksom ikke helt. ''Stoffligheten'' eller strukturen i bygningene kunne kanskje vært noe å vise frem også?
MVH
Henry L.

Jeg syntes det var feilfritt i sin klasse. Alltid ting man kan nevne, selvsagt - men det er det med alle bilder. Flekken som du selv nevner ville jeg antatt er der fordi den faktisk er der i virkeligheten. Da er det ikke en feil direkte. Personlig ville jeg prøvd å editere den bort digitalt.<br>Ellers syntes jeg ikke taket på det bygget i midten burde kuttes til høyre. Nå har jeg ikke sett bygningen i virkeligheten så dette kan ha blitt gjort med gode grunner.<p>Jeg syntes dette var både spennende og flott!
Arnstein P. F.

Bildet har fine kontraster som framhever de mange geometriske figurene som trer fram på disse bygningene. Likte også det valgte utsnitt (uten at jeg da kjenner det omliggende areal) Usikker på hvordan du har fått fram den noe særegne strukturen på bildet - tilsiktet eller ikke!
Mvh. ApF
Aleksander J.

Flott! Minner meg en smule om coveret til Pink Floyds ''Animal''.
Espen E.

Flott!! Dette bilde likte jeg, et av dine beste!! :-) Likte godt kontrasen og ''fargene''. Komposisjonen er også veldig bra! MVH Espen
Marius J.

TN: Ja det ble tatt en del bilder av dette bygget ! Får se om jeg legger ut noen fler herfra !

HL: Ville ikke fjerne flekken da dette blir litt mye manipulasjon for meg. Det er kuttet slik for det står et stort tre akkurat der bildet går ut til høyre. Det er ikke mye av bygget som forsvinner her !

APF: Strukturen kan jeg ikke skryte på meg at det var tilsiktet. Regner med at lyssettingen (som var meget spesiell denne dagen !) får ta æren for det ! (og bygget selvfølgelig)

AJ: Har ikke sett coveret, men jeg tar det som noe positivt !

EE: Hvis du ikke har vært der oppe, så bør du absolutt ta turen, da det er mange fine motiver der !

ALLE: Takker så mye for tilbakemeldinger. Dette er et lite utforsket område for meg så jeg setter stor pris på deres konstruktive tilbakemeldinger !!
Sverre B.

Av alle bildene du har lagt inn på foto.no er dette, etter min mening, det beste. Du har klart å få frem mange detaljer i skyggepartiene uten at områdene i direkte lys er blitt overeksponert. Når det gjelder utsnitt har heller ikke jeg kunnskap nok til å si hva som kunne ha vært bedre.
Hans- Georg S.

Bra utsnitt! Likte de ''gammeldagse'' fargetonene i bildet.
Marius J.

SB og HGS : takker så mye for tilbakemeldinger ! Det er mange vinkler og retninger en kan ta bilder her på ! De holder på å pusse opp bygget nå, så jeg har vært en del ganger der opp for å ta mange bilder av slik det er nå.
Takker så mye !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu