Frost
Dette bildet tok jeg for tre år siden. Det er første og eneste gang jeg har hatt mulighet til å fotografere i et studio. Det var kjempegøy! Da jeg fremkalte bildet forsøkte jeg å gjøre det kaldt.
Bildet inngår i albumet Naken -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2002-10-20 22:01:09
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2002-10-20 22:01:40
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2002-10-20 23:03:37
    Versjon #4
Utstyr
  • mellomformat
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger1261
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_35329} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Stein Rune B.

Fint utført.
Tom B.

Flott. Dust & Scratches ?
TomB.
Tarjei Ekenes K.

kult....ser ut som kroppen er av gummi !!!!!

! son tarjeiav !
Anne O.

veldig pent. vet ikke hvilken versjon jeg liker best..
Tone H.

Dust & Scratches?
Bent S.

Jeg likte dette her godt. Veldig spesielle, alle versjonene. Dust & scratches er nok et spørsmål om støv og riper, men det ser ut som om skanneren trenger service, det er verikale striper på bildene. Ha en fin kveld!
Mvh. Bent
Lars L.

Versjon 1! Elegant bruk av form og lys. Særlig bra at hodet ikke synes, dermed trer formen ennå bedre frem i sin enkelhet.
Men du burde ha retursjert vekk støv og skitt (synes som hvite prikker eller streker, f.eks. på rompeballene her). Slikt gjør seg dårlig i den ferdige presangtasjon.
Tone H.

Prøvd å retusjert litt nå, burde ha tenkt på det før. Stripene får jeg dessverre ikke gjort noe med, de er ikke på originalen. Takk for alle positive og negative kritikker! All kritikk mottas med stoor takk!
Anne-Cecilie Wendelborg H.

flott, ellers er vel det meste sagt..
Anne-Cecilie Wendelborg H.

flott, ellers er vel det meste sagt..
Tone H.

Takk:)
Tom B.

Tone,

for ordens skyld (og den viktigste årsaken til at jeg nevnte det) :
Dust & Scratches er som sagt et verktøy for å fjerne ''dritt'' fra bildet, men brukt nennsomt, og gjerne i kombinasjon med layers og blending modes, kan det også være et fin abstraheringsverktøy.
Når jeg så dette bildet fant jeg at øyet mitt ble litt for interessert i alle ''detaljene'' på kroppen, og at den fine ''eggeformen'' derfor fikk for liten oppmerksomhet.

TomB.
Arne A.

Versjon 4 har blitt bedre ved at støv er fjernet. Stripene fra scanningen er ikke så lett å gjøre noe med. Jeg synes lyset på ryggen blir vel hardt, det visker ut hudtonene. Innholdet i bildet synes jeg er fint, kroppen er en skulptur. Jeg falt litt for versjon 3 også, det blir liksom en mer konkret person. Det er et spennende bilde som jeg har sett på mange ganger. Når får vi et selvportrett? Venter på flere bilder.

Arne A.
Ketil J.

Dette minner skummelt mye om coveret på et Tool-album. Det er vel neppe der du har fått ideèn? ;)

-ketil-
Lars-Anders M.

Bildet er ok. vad betyr det om han fått ideen noen annen stans?
Tone H.

KJ: Jeg kan forsikre deg om at jeg ikke har fått ideen fra et Tool- album. Har faktisk aldri hørt om dem, hva slags musikk spiller dem? Jeg må innrømme at jeg ikke hadde så mange tanker da jeg tok bildet. Da jeg fremkalte det prøvde jeg å få det kaldt, brukte mye cyan. Har tenkt til å legge ut flere av denne typen etter jul, må hente dem i Fredrikstad først :)

-Tone-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu