Johan
En litt annen variant fra samme photoshoot som sist, også annerledes etterbehandling
Utstyr
  • Nikon D70
  • Sigma 12-24
  • Brennvidde12mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger333
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_118568} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ishi K.
her har du sett motivet, mønsteret med brosteinene kan lage veldig interessant bakgrunn til bildet. Fargene er helt ok, og midstilling sjenerer ikke pga mønsteret på bakken. MEN, problemet ligger i opptaksvinkelen rett ovenfra med vidvinkel på såpass nært hold. Han ser jo ut som et dverg med et svært hode! Slike effekten bør brukes med omhu, særlig på portrettbilder har jeg problem med å svelge dette da personen omtrent bli fremstilt som deformert. Også ville jeg hatt enda mer bakgrunn for å balansere bedre med effekten fra vidvinkelen. Så enkelt og greit mener jeg at du burde komme deg høyere opp slik at du får en bedre avstand, da får du mer av bakgrunnen med deg, samtidig som kroppsproporsjonen ikke står frem som altfor rar. Da vil du også kunne fått en bedre dybde i bildet også.
Avsluttet .
Greit portrett, men det store hodet ødelegger. Teknisk er det ganske bra. Tror kanskje det hadde blitt mere trykk i bildet hvis du hadde komponert fyren litt mere nede i venstre bildekant.
Ishi K.
hm... må legge til en ting... så bildet nå tilfeldigvis fra 3 meters avstand, og da fungerte bildet bedre... hm...
Birna R.
perspektivoppfattelse har jo som kjent med avstand å gjøre ishi. det er intet ''galt'' i seg selv med en 12mm, mer om forventingene ang. proprosjoner i bildet stemmer med det vi opplever som ''normalt''.


for min del synes jeg du skulle forsøke med et mye nærmere standpunkt, da blir sentreringen av motivet mer naturlig i en større helhelt og linjeføringen utfra et sentrum vil virke sterkere. men modellen må helst ha nyvasket hår ...
Thorfinn B.
Artig vinkel, men hva gjør han der. Hva er forbindelsen mellom brostenen og personen. Spørsmål jeg stiller meg uten at jeg ''ser'' noen svar. Bildet faller igjennom og forblir rimelig anonymt i den store mengden.
Trond H.
Tusen takk for meget gjennomtenkte og gode kommentarer.

Grunnen til at eg la det ut, etter lang tids modningstid, er at det i utgangspunktet var et eksperiment. Vi gikk tur i frognerparken og tok bilder (dvs eg tok bilder) og eg vart vàr mønsteret i brosteinen, og dette var ideen min for å bruke dette til noko konstruktivt. Var kanskje andre portrett som funket bedre, men dette var for meg interessant for å samle merksemda rundt modellen. Så brosteinene er nok der berre av komposisjonsmessige årsaker, og dersom eg da ikkje når gjennom med ein kontakt med modellen, får det tas på min kappe.

Nok ein gang takk for utførlige kommentarer

BR: Vi kom til sengs rundt kl 5 natten før, og var begge saftig bakfulle på opptakstidspunktet. Husker ikkje helt i farten om dusj hadde blitt utført :-)

MVH TH
Erlend M.
Synes ikke det er så farlig med det store hodet. Men jeg kunne kanskje ønsket effekten overdrevet mer, når du først er i gang. Bakgrunnen er dekorativ, men ikke særlig spennende. Derfor holder nok ikke bildet interessen så lenge. Bra, men mangler ''it''.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu