Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Aktfoto-kunstfoto

8.-10. april arrangerer jeg workshop i AKTFOTO og KUNSTFOTO på Sund Folkehøgskole i Inderøy. Opplegget er todelt og hver enkelt deltaker veksler mellom å fotografere akt og å prøve ut kreativitet i teknikk og motiv.
Dette er verken glamour eller midtsidefotografering. Vi søker det estetiske/kunstneriske i å bruke lys og skygge i samspill med kroppens form og linjer. For å få gode arbeidsforhold i studio deles gruppa i to slik at når man ikke er i studio, jobber man med kreative oppgaver fra et kompendium.
1. Innføring og bevisstgjøring i aktfoto. Grunnlegende om lys. Fotografering av aktmodell i studio med ulike lyskilder. Også teknikken "male med lys". Undervisning/veiledning vil være knyttet til aktfotograferinga. Deltakerne vil etter hvert kunne jobbe med egne ideer i samarbeid med modellen.
2.Innføring i eksperimentelle og utradisjonelle muligheter med kamera. Praktisk og kreativ kunstfoto med oppgaver/instruksjon fra kompendium. Bruk av portrettmodell.
Lærer: Reidulv Lyngstad som er mangeårig hovedlærer i foto, fotograf og fotokunstner. Har en rekke medaljer og premier fra nasjonale og internasjonale konkurranser. Hatt separatutstillinger og kollektivutstillinger i aktfoto. Har holdt en rekke aktfotokurs i Norge og vært kursinstruktør på nordiske kunstfestivaler.
Deltakernemå kunne det mest grunnleggende om kamera, disponere et digitalt speilreflekskamera og ha et seriøst forhold til aktfoto.
Pris: kr 1950,- som dekker kurs (ca 16 t), modellhonorar, fri bruk av bilder, kompendium, kursbevis samt lunsj lørdag og søndag. For de som ønsker overnatting og flere måltider, er det mulighet for det på folkehøgskolen.
Påmelding snarest og før 20. mars. til r-lyng@online.no
FØRST-TIL-MØLLA-PRINSIPPET!
Nærmere info: r-lyng@online.no og 97985587
Reidulv Lyngstad -
Reidulv Lyngstad
Reidulv Lyngstad -
Reidulv Lyngstad
 -
 - Fra tidligere workshop
Fra tidligere workshop
 - Fra tidligere workshop
Fra tidligere workshop
Reidulv Lyngstad -
Reidulv Lyngstad
 - Fra tidligere workshop
Fra tidligere workshop

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu